Fittness

Edzőink

Cross Place

Galéria

Csoportos órák

Órarend

Wellness & Spa

Tovább

A Go Active Health Club a belváros szívében megtalálható VII. kerületi edzőterem, melynek filozófiája a sport integrálása a hétköznapi életbe. Az egészségünk és a jó közérzetünk megőrzése az élet összes területén meghatározó szerepet játszik.

A fizikai és a mentális egészség szorosan kapcsolódik , a megfelelő balancehoz mindkettőre szükség van. A minőségi sporttal és szabadidős programokkal eltöltött idő befolyásolja a társas kapcsolatainkat, a munkahelyen és az iskolában nyújtott teljesítményünket. Manapság divat sportolni és egészségesnek lenni, pedig ennek természetes a minőségi élet mindennapi tevékenységének része kéne, hogy legyen. Büszkén mondhatjuk, hogy a Go Active Health Club nem csak egyedi, de edzői szakértelmét és az edzőterem felszereltségét tekintve az egyik legjobb konditerem Budapest belvárosában. Csapatunk célja, hogy akár egyedül akár csoportosan, vagy az egész család számára minőségi és egészséges időtöltést biztosítson. Az órarendet és a programokat annak szellemében alakítottuk ki, hogy a család összes tagja számára azonos időben tudjunk programokat biztosítani. Kicsiknek és nagyoknak, időseknek és fiataloknak egyaránt kínálunk különböző intenzitású programokat. A Go Active edzőterem VII. kerületi lokációval, évi 365 napos nyitvatartásával, hetente több mint 140 csoportos órájával, személyi edzőivel, szeretné biztosítani Önnek és szeretteinek minden feltételt az egészséges életmód fenntartásához. Programunkban a pocakban növekvő gyermek és édesanyja számára ugyan úgy, mint az idős korosztály számára lehetőség van a széles palettáról választani.

100

Go Active!

A Go Active edzőterem belvárosi elhelyezkedéssel garantálja klubtagjainak, hogy tagsági kártyájukkal szolgáltatásainkat akár korlátlanul igénybe tudják venni. Személyi edzők, masszőrök, gyógytornászok, és csoportos óraadó edzőink célja, hogy az eltöltött idő a vendég igényeire legyen szabva. A nyílt napok és a rendszeres klubesemények, workshopok, lehetőséget nyújtanak a régi és új tagok számára, hogy különböző területekkel mélyebben is megismerkedjenek.

Tagságaink