A KEMÉNY IDŐK ELMÚLNAK,
A KEMÉNY MAG ÖRÖK!

INTRO

Izzasztó helyzetek az irodában, mikor lehetetlen küldetéseken dolgoztok őrült határidőre. Döglesztő túlóra. Erőn felül elvégzett feladatok, ami fejlődéshez és maximális energia bedobással impozáns eredmények eléréséhez vezet. A csapatszellem és a munkahelyi adrenalin motivál abban, hogy a teljesítményed kiemelkedő legyen.

Katonai funkcionális edzés
Edzőterem belvárosi lokációval

KINEK

Miért nem viszitek át ugyanezt az edzőterembe? Csoportos óráinkon, wellness programjainkon, vagy konditermi edzéseinken egyaránt részt vehettek, mellyel a csapat nyer. Egészséges, fitt, kirobbanó energia szintű, reformált izom tónusú, személyesebbre fűzött kapcsolatokkal rendelkező, nagyobb teherbírású, új forrásból származó versenyszellemű egységgé kovácsolódik, mely a közös munka és az egyén szempontjából is kifejezetten progresszív.

MIÉRT

Minél nagyobb a cél, annál fontosabb a csapat! Ismered a mondást, a jó főnök nem csak diktál, hanem vezet is. Munkaidőn kívül is vezesd hát kollégáidat egy minőségibb életforma eléréséhez. A céges jutalmazási rendszer, valamint a kollégák személyes fejlesztésének részeként is ajánljuk az aktívan – és irányítottan – eltöltött közös szabadidőt.

Spinning óra Budapesten
Aquafitness Budapest 7 kerület

MIT

Klubunk széleskörű és változatos típusú csoportos órákkal, konditeremmel várja a kollégákat, hogy ne csak az ügyfelek lehetetlennek tűnő kérési miatt legyen magas a pulzusuk. Ezen felül wellness részlegünkön is levezethetitek a munkanap okozta fáradtságot egy kis relaxálcióval, a jakuzzihoz mi álljuk a pezsgést! Ha nálatok valóban egymást építő légkör uralkodik, a közös edzéssel vagy levezetéssel biztosan még szorosabbra lehet fűzni a köteléket.

HOL

A lehető legélettel telibb lokáció. Belváros, Gozsdu udvar.

Katonai kiképzés edzésen
Katonai kiképzés edzés

HOGYAN

Céges tagság kétféleképpen kezdeményezhető.

Gáláns módon a természetbeni juttatások keretein belül a cég biztosítja a tagságot az általa megnevezett jogosultak számára.

Vagy alternatív módon a cég egy meghatározott minimum létszámú társasága csatlakozik, akik egyénileg fizetik a klubtagsági díjat, élvezve a mennyiségi kedvezményeket.

Lehet tehát a cég kicsi vagy nagy, komplikált vagy szimpla. Mi mindenki számára megtaláljuk a legrugalmasabb egyedi konstrukciókat és ütemezését havonta, negyedévente vagy hosszabb távon. Nincs akadály, nem riadunk meg az embert próbáló adminisztrációtól, sem a hajmeresztő igényektől…

Szeretnék többet tudni!

Név
Kötelező mező!
Kötelező mező!
Email cím
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!
Telefonszám
Kötelező mező!
Kötelező mező!
Cég név
Kötelező mező!
Kötelező mező!
Munkavállalók száma
Kötelező mező!
Kötelező mező!
A mező kitöltése kötelező!
A mező kitöltése kötelező!