BodyART

A BodyArt edzés rendkívül hasonló a jógához, azonban mégis teljesen más élményt kínál. Alapvetően egy funkcionális mozgásforma, tehát olyan elemek, mozgásminták is jelen vannak, amiket nap, mint nap használunk. Az edzés filozófiája a jing-jang egyensúlyra épül.

Body Art órán teljes testgyakorlatokat végzünk. A feladatok a belégzés-kilégzés tempójára épülnek fel, ebből következik, hogy ez egy olyan óra, ami a lélekre is, és a testre is egyaránt hat, kihívások elé állítja mindkét területet. A módszeres légzés által felébreszti, és aktiválja a test energiáit, a gyakorlatok pedig erőt, egyensúlyt és stabilitást biztosítanak.

A testi előnyök mellett, akárcsak a jóga, önismeretre, önfegyelemre tanít, melyek legalább olyan fontosak az egészséghez, mint a testünk megedzése.

A jógából építkezik az edzés, azonban a feladatok egyénre szabottak, hogy mindenki az adottságainak megfelelően, biztonságosan és élvezettel végezhesse el a feladatokat. Body Art edzéseinket  Hencz Edina, Fédra Ziszisz és Varga Tímea tartja.

Ez azt óránkat gyakorlatilag bárki elkezdheti, hölgyek és urak is egyaránt.

Szereted a harmonikus, testtudatra épülő mozgásformákat? Próbáld ki Te is nálunk a BodyArtot VII. kerületi edzőtermünkben!