Formabontó

Extreme HIIT

Ha úgy keltél ki az ágyból, hogy kihívás elé állítanád a tested és állóképességed, akkor ez lesz a te órád! A HIIT, vagyis a High-Intensity Interval Training egy rendkívül hatékony résztípusa az Intervall edzésnek. Ilyenkor rövid, de nagyon intenzív szakaszokat követnek kis pihenőidők. A zsírégető következmény napokig kitart. Gyors és hatékony.

Hot iron Budapesten
Funkcionális edzés Budapesten

BEASTARS

Beszélő nevet választottunk az órának; ultra kemény, kíméletlen. Szörnyen fogod érezni magad végig, de egy sztárkülsővel fogsz kivonulni (najó, négykézláb kikúszni) a tornateremből. Ez egy egész testet átmozgató aerob cardio edzés, mely egyszerre edzi a keringést és az izmokat, miközben növeli a légzéskapacitást, ha egyáltalán kapsz levegőt már közvetlen a bemelegítés után. Elfáradtál, elhisszük. Akkor csináld tovább fáradtan! Belvárosi edzőtermünkben próbára teheted magad, vagy akár fejlesztheted is tested csoprtos óráinkon.

BURN

Lépj ki a komfortzónádból és múld felül önmagad minden alkalommal, amikor beteszed a lábad a BURN 45 órára! Kifejezetten az edzéshez komponált zene ereje és a basszus tökéletes időzítése biztosan segíteni fog ebben. És abban is, hogy ezen az aerobik típusú órán a saját testsúlyos gyakorlatok és eszközök használatának váltogatása a javítsa a kondíciódat, tónusosabbá tegye tested izomzatát és hogy olvadjon az a zsír a nem kívánt területekről. Vegyél részt hasonló magas intenzitású edzéseinken, a lenyűgöző testért!

Burn edzés
Köredzés

Body Shape

A Body Shape órát nőknek és férfiaknak egyaránt fejlesztettük ki, hogy a makacs zsírpárnák a komplikált, agyzsibbasztó koreográfiát hanyagoló tréning keretében intsenek búcsút a törzshelyeikről. A töretlen motiváció érdekében az órákat kézisúlyzó, gumikötél, sted pad, labda és más aggasztó eszközökkel variáljuk. A tökéletest test eléréséhez ez a legjobb fitness terem Budapesten!

Indoor Cycling

Ha szívesen elérnéd már fitnessz céljaidat, de túl távolinak érzed őket, van egy megoldásunk számodra! Pattanj fel egy biciklinkre és hajts el a fekete-fehér kockás zászlóig szélsebesen edzőnk irányításával és a zene beat-jének segítségével! Az izommunka, a légzés és a mozgás összehangolása mellett a ritmus is nagy szerepet játszik spinning edzéseinken. Ha esetleg fájós térded értetlenül belédnyillal, hogy mégis miért nézel infókat egy benti kerékpáros óráról, hűtsd le kicsit. Ez az óratípus kevésbé terheli az ízületeket és szalagokat, sőt, még erősíti is őket!

Spinning edzés Budapesten