Formabontó

HIIT / X-treme HIIT

Ha úgy keltél ki az ágyból, hogy kihívás elé állítanád a tested és állóképességed, akkor ez lesz a te órád!  A HIIT, vagyis a High-Intensity Interval Training egy rendkívül hatékony résztípusa az Intervallnak. Ilyenkor rövid, de nagyon intenzív szakaszokat követnek kis pihenőidők. A zsírégető következmény napokig kitart. Gyors és hatékony.

Hot iron Budapesten
Spinning edzés Budapesten

Spinning

Ha szívesen elérnéd már fitnessz céljaidat, de túl távolinak érzed őket, van egy megoldásunk számodra! Pattanj fel egy biciklinkre és hajts el a fekete-fehér kockás zászlóig szélsebesen edzőnk irányításával és a zene beat-jének segítségével! Az izommunka, a légzés és a mozgás összehangolása mellett a ritmus is nagy szerepet játszik. Ha esetleg fájós térded értetlenül belédnyillal, hogy mégis miért nézel infókat egy benti kerékpáros óráról, hűtsd le kicsit. Ez az óratípus kevésbé terheli az ízületeket és szalagokat, sőt, még erősíti is őket!

Fatbomb

Attól, hogy megfogadod Madonna tanácsát és lift helyett lépcsőzöl, még nem mennek le a kilók. A FATBOMB az egyik leghatékonyabb alakformáló és zsírégető óra, aminek rendszeres látogatásával már nincs is olyan messze a szálkás, izmos és formás test.  Az egyszerűen tanulható, könnyen lekövethető gyakorlatok során előkerülnek olyan eszközök, mint a kézi súlyzók, gumikötelek és a step padok.

Köredzés

Spinracing

A SPINRACING abban különbözik a sima spinningtől, hogy ez egy komplexebb mozgásforma, úgynevezett total body training, mivel nem csak a lábunkat, hanem a felső testünket is használjuk. Rengeteg koreografált karhajlítást és pozíció váltást is végzünk óra közben, nem csak sima tekerésről van szó, így sokszínű az óra, cseppet sem monoton. A zene van a középpontban, hiszen annak ütemére, ritmusára végezzük a gyakorlatokat. Amellett, hogy fejleszti az állóképességet, a derékfájdalmakra is kiváló gyógyír, mivel remekül erősíti a hátizmokat is. A zenék változatosak: pop, rock, r&b, d&b, electro swing, új és régi dalok vegyesen, hogy mindenki találjon kedvére valót, sőt lehet számot is kérni előre! Ha neked is fontos, hogy a sportolás ne kényszer legyen, hanem kikapcsolódás, sőt szórakozás, bulizás, akkor a SPINRACING órán a helyed!