Funkcionális kiképzés

Street Workout

Felhúzás, fekvőtámasz, tolódzkodás, statikus tartások…tiszta Cliffhanger. A Cross training edzés egyik fajtája, a Street Workout a saját testsúlyos alapgyakorlatokat ötvözi, különböző freestyle elemekkel színesítve. Rendkívüli fittség érhető el vele, továbbá megerősíti az ízületeket, inakat is úgy, hogy egy szakadék szélén a mélybe lógva sem lesz semmi okod a pánikra.

TRX edzés
Belvárosi edzőterem

TRX

Edzés saját testsúllyal, edzettségi szintnek megfelelő gyakorlatok MINDENKINEK, egyszerre több izomcsoport megdolgoztatása? Kipipálva. A feladatok mindegyike nehezíthető, illetve könnyíthető az edzettségi szintnek megfelelően. A TRX edzés során tested számos területét fejleszted: jobb és pontosabb lesz a mozgáskoordinációd, megerősödnek a törzsizmaid, javul a testtartásod és a hajlékonyságod.

MILITARY

Felállítunk több, különböző munkaállomást, majd ezeken megyünk végig meghatározott munka- és pihenőidővel. Az edzés során megtalálhatóak a Tabata és a Crossfit edzésprogramok elemei is. Ez a katonai edzésprogram próbára teszi a tested, a kitartásod és a tüdődet is. Sorakozó csak a legelvetemültebbeknek!

Katonai edzés Tabata elemekkel
Katonai kiképzés edzésen

Pure Power

Az óra olyan edzésmódszerek használatát követi, melyek a legújabb kutatási eredményekre támaszkodva a hatékonyságot és a technikai fejlődést biztosítják. Az edzés során saját testsúllyal és eszközökkel egyaránt történik gyakorlatvégzés. A transzfer hatású gyakorlatok pedig segítenek megőrizni a mindennapi élet mozdulatainak tökéletes és sérülésmentes végrehajtását. Nálunk találod a legjobb lehetőséget, hogy részt vegyél funkcionális edzéseinken budapesten, és hogy könnyedén vedd a mindennapi akadályokat!