Funkcionális kiképzés

Circuit

Felállítunk több, különböző munkaállomást, majd ezeken megyünk végig meghatározott munka- és pihenőidővel. Az edzés során megtalálhatóak a Crossfit és a Tabata edzésprogramok elemei is. Ez a katonai kiképzés própára teszi a tested, a kitartásod és az elszántságod. Sorakozó csak a legelvetemültebbeknek!

Funkcionális edzés Budapesten
Katonai kiképzés edzésen

Dirty birds

Lépj ki a komfortzónádból és múld felül önmagad minden alkalommal, amikor hajnalok hajnalán beteszed a lábad a gymbe! Az edzéshez komponált zene ereje és a basszus tökéletes időzítése biztosan segíteni fog ebben. És abban is, hogy ezen az ultra kemény órán a saját testsúlyos gyakorlatok és eszközök használatának váltogatásával javítsa a kondíciódat, tónusosabbá tegye tested izomzatát és hogy olvadjon a zsír a nem kívánt területekről.

TRX&CORE

Teljes testtel végzett ellenállásos edzés. Ellenállásként a saját testsúlyt használjuk, az intenzitást a test talajjal bezárt szöge, illetve a stabilitás adja. Ez gyakorlatok százainak elvégzését teszi lehetővé. A TRX tökéletes eszköz az egész test erősítésére és állóképesség növelésére bárhol, bármikor, bármilyen fittségi szinten. A funkcionális edzés egyik alapeszköze, amely izomláncok edzését teszi lehetővé. TRX mellett egyéb CORE izmokat erősítő feladatokat szúrunk be az edzésekbe.