Funkcionális kiképzés

Circuit

Felállítunk több, különböző munkaállomást, majd ezeken megyünk végig meghatározott munka- és pihenőidővel. Az edzés során megtalálhatóak a Crossfit és a Tabata edzésprogramok elemei is. Ez a katonai kiképzés própára teszi a tested, a kitartásod és az elszántságod. Sorakozó csak a legelvetemültebbeknek!

Funkcionális edzés Budapesten
Katonai kiképzés edzésen

Dirty birds

Lépj ki a komfortzónádból és múld felül önmagad minden alkalommal, amikor hajnalok hajnalán beteszed a lábad a gymbe! Az edzéshez komponált zene ereje és a basszus tökéletes időzítése biztosan segíteni fog ebben. És abban is, hogy ezen az ultra kemény órán a saját testsúlyos gyakorlatok és eszközök használatának váltogatásával javítsa a kondíciódat, tónusosabbá tegye tested izomzatát és hogy olvadjon a zsír a nem kívánt területekről.

Terminator

Azok az edzők miatt nehéz bíznod, akik mindig azt mondják, hogy ez az utolsó kör? Pardon… A TERMINATOR egy pörgős, kemény, sokszínű gyakorlatokat és sport eszközt alkalmazó edzés, ami átmozgatja az egész testet. Felgyorsítja a vérkeringést és a pulzusszámot, fokozza az erek működését és zsírégető hatása sem mellékes. Az erősítő és kardió gyakorlatok kombinálásával biztos levezeted a felgyülemlett feszültséged. Elfáradtál, elhisszük. Akkor csináld tovább fáradtan!

Katonai edzés Tabata elemekkel