Harcosok klubja

Kick box edzés

Kick box

Ütés és rúgás, stresszkezelés? Kiváló helyen vagy! A kick box edzés növeli az állóképességet és rendkívüli módon fejleszti a gyorsaságot, a reakcióidőt és a dinamikus mozgást. A teljes testet igénybe veszi, és egyszerre veti be az erősítő, nyújtó és kardió edzés előnyeit. Az edzés során folyamatosan mozgásban kell lenni, és nem, te sem mersz majd megállni…

 

Strong fit

Azok az edzők miatt nehéz bíznod, akik mindig azt mondják, hogy ez az utolsó kör? Pardon… A Strong fit egy pörgős, kemény, sokszínű gyakorlatokat és sport eszközt alkalmazó edzés,ami átmozgatja az egész testet. Felgyorsítja a vérkeringést és a pulzusszámot, fokozza az erek működését és zsírégető hatása sem mellékes. Az erősítő és kardió gyakorlatok kombinálásával biztos levezeted a felgyülemlett feszültséged. De ha nem hiszed, próbáld ki belvárosi edzőtermünkben!

Strong fit - budapesti edzőterem
Hot iron edzés

HOT Iron

Súlyzók, saját testsúlyos gyakorlatok, zenére? Pipa.

A Hot Iron edzés egy tudományos alapokra épülő mozgásforma melyet sportolók, pszichológusok, és gyógytornászok bevonásával fejlesztettek ki.  Az órán egy speciálisan erre a célra kialakított súlyzó szettel a maximális teherbírást feszegetve edzük a testet és acélozzuk a mentális tűréshatárt.

Cross Training

Ez az edzés az IRON SYSTEM® leginkább haladó mozgásformája a Hot iron I-II után, mellyel elérhetjük a maximális testzsírcsökkentést, feszes, izmos testet egyaránt köredzés keretein belül. Kevesebb ismétléssel dolgozunk, mint az előző edzéseknél, a gyakorlatokat időre végezzük (30mp), 3 körben.

A Hot Iron edzések során már megismert gyakorlatokat, például rúddal guggolás, kitörések, felhúzás és evezés… több feszesítő, anyagcserét pörgető gyakorlattal kombinálunk. Úgy mint, plank variációk, pliometrikus gyakorlatok, ugrások, összetettebb saját testsúlyos gyakorlatok, így az erő mellett állóképességet is szuperül fejlesztünk.

Ha szereted a kihívásokat, a súllyal és saját testsúllyal végzett, intervall edzéseket, imádod a pörgést és szívesen feszegeted a saját határaidat, itt a helyed!

Cross training Budapesten