Harcosok klubja

Kick box edzés

Cardio Box

Ütés és rúgás, stresszkezelés? Kiváló helyen vagy! Ez az edzéstípus növeli az állóképességet és rendkívüli módon fejleszti a gyorsaságot, a reakcióidőt és a dinamikus mozgást. A teljes testet igénybe veszi, és egyszerre veti be az erősítő, nyújtó és kardió edzés előnyeit. Az edzés során folyamatosan mozgásban kell lenni, és nem, te sem mersz majd megállni…

HOT Iron

Súlyzók, saját testsúlyos gyakorlatok, zenére? Pipa.

A Hot Iron egy tudományos alapokra épülő mozgásforma melyet sportolók, pszichológusok, és gyógytornászok bevonásával fejlesztettek ki.  Az órán egy speciálisan erre a célra kialakított súlyzó szettel a maximális teherbírást feszegetve edzük a testet és acélozzuk a mentális tűréshatárt.

Cross training Budapesten
Hot iron edzés

Iron Cross

Ez az edzés az IRON SYSTEM® leginkább haladó mozgásformája a Hot iron I-II után, mellyel elérhetjük a maximális testzsírcsökkentést, feszes, izmos testet egyaránt. Kevesebb ismétléssel dolgozunk, mint az előző edzéseknél, a gyakorlatokat időre végezzük (30mp), 3 körben.

A Hot Iron órák során már megismert gyakorlatokat, például rúddal guggolás, kitörések, felhúzás és evezés… több feszesítő, anyagcserét pörgető gyakorlattal kombinálunk. Úgy mint, plank variációk, pliometrikus gyakorlatok, ugrások, összetettebb saját testsúlyos gyakorlatok, így az erő mellett állóképességet is szuperül fejlesztünk.

Ha szereted a kihívásokat, a súllyal és saját testsúllyal végzett, intervall jellegű edzéseket, imádod a pörgést és szívesen feszegeted a saját határaidat, itt a helyed!