Kick Box

A kick box rendkívüli múlttal rendelkezik, már az 1970es években kialakult, számos különböző irányzattal. Az edzésforma nem csupán versenysport, hanem remek lehetőség bárkinek, hogy formába hozza magát! Egy edzés alatt akár 5-800 kalóriát is elégethetsz. Növeli az állóképességet, és rendkívüli módon fejleszti a gyorsaságot, reakcióidőt és a dinamikus mozgást.

A teljes testet igénybe veszi, és egyszerre ötvözi, az erősítő, nyújtó, és kardió edzés előnyeit.

A mozgásforma ötvözi a rúgó- és ütő technikákat, az edzés során folyamatosan mozgásban kell lenni, akkor is, ha épp partnerednek tartod az ütőpárnát. Remek stressz levezető módszer a hétköznapokra, miközben teljesen kikapcsol, ugyan is folyamatos figyelmet követel.

A technika elsajátítása itt is rendkívül fontos, ezért nem elég, ha egy kesztyűvel elkezdünk ütni egy zsákot, fontos az edzői felügyelet és irányítás.

Ideális mindazok számára, akiket egy kicsit is vonz a küzdősportok világa, és kipróbálnának valami újat a megszokott edzésformák mellett. Az edzéseket Herner Bence tartja. Várunk szeretettel minden érdeklődőt Kick box óránkra a Go Active konditerembe Budapesten!