Tonic

Bootylicious

60 perc mély-, és lábizom orientált gyötrelem az álom popsiért. Az Úr a vizet borrá változtatta a Bootylicious a zsírt barackká.

Glutes - fenékformáló edzés
Deepwork edzés

Body Shape

A Body Shape órát nőknek és férfiaknak egyaránt fejlesztettük ki, hogy a makacs zsírpárnák a komplikált, agyzsibbasztó koreográfiát hanyagoló tréning keretében intsenek búcsút a törzshelyeikről. A töretlen motiváció érdekében az órákat kézisúlyzó, gumikötél, sted pad, labda és más aggasztó eszközökkel variáljuk.

Pilates

Építs izmot, hogy ellenállhass a mindennapi nehézségeknek – mindezt túlzott izomtömeg építse nélkül. A gyakorlatok precíz és koncentrált végrehajtása során a Pilates fejleszti az erőd és egyensúlyérzéked; ki ne szeretne szálkásabb, rugalmasabb és egészségesebb testben élni? Végezhető rehabilitáció részeként, hát- és gerincpanaszok, ízületi betegségek, illetve várandósság esetén is, de magasabb edzettségi szinten is tartogat kihívást, nem kell félni az izomláz hiányától!

SummerBooty

Közeleg a nyár, és szeretnél még dolgozni a summer bodyn? A SummerBooty óra két dolgot garantál: az izomlázat, és hogy magabiztosabban járod majd nyáron a strandokat.

Booty+ABS

A Booty+ABS órát nőknek és férfiaknak egyaránt fejlesztettük ki, hogy a makacs zsírpárnák búcsút intsenek a törzshelyeikről. Ha egy jó ideje kerek popsira, vagy kockahasra vágysz, akkor ezen az órán van a helyed.

Strenght&Balance

A levegőben lógás nem tántorított el aerial yogán, viszont úgy érzed, hogy a mélyizmaidat még fejlesztened kéne a gyakorlatok tökéletesítéséhez? A Strenghth&Balance óra garantálja, hogy olyan izomtömeget szerzel, amivel minden akadályt áthidalsz majd!