ZEN

Yoga

Oooooommm…Próbára tesznek az élet nehézségei? Egy szimpla hétfőt igazi megpróbáltatás priusz nélkül átvészelni? Elemi túlélő tippünk, hogy gyorsan kezdj el jógázni. A jóga biztosítja tested energiáinak szabad áramlását, segítségével felfedezheted mi mindenre vagy képes, és olcsóbb is, mint a terápia. Ha kikapcsolnál nem kell más csak egy kis jóga belvárosi konditermünkben. Namasté.

Jóga VII. kerületi lokációval
Aerial jóga

Ariel Yoga

Igen, mind tudjuk, a jóga spiritualitása segít abban, hogy a földön járjunk. Mi azonban szeretjük fejére állítani a dolgokat, úgyhogy kapaszkodj fel a szalagra és próbáld ki az Aerial jóga segítségével a jógázás új dimenzióját!

Yoga Fusion

Aki azt hiszi, hogy csak akkor kemény, ha súlyzós edzésekre jár edzőterembe, még nem próbálta a Yoga Fusion óránkat. Ez a típus a dinamikus jóga alapjain nyugszik és olyan mozgásformákat fuzionál, mint az animal movement és a funkcionális tréning. Ha egy igazán változatos és szabadságérzetet nyújtó jógaórán szeretnél résztvenni, ami segít a mobilitásod, erőnléted és koordinációd fejlesztésében, gyere el és tapasztald meg az izomlázat másnap még a lábujjaidban is! Ha többre vágysz mint sima jóga, és egy izgalmas edzésen szeretnél részt venni, akkor két szó választ el egy remek edzésformától: jóga budapesten!

Jóga belváros
Pilates belvárosi helyszínen

BodyART

Ötvöztük a jóga, gyógytorna, japán Do In és speciális légzés elemeit. Hogy mihez? Egy tökéletesen felépített body art órához. A statikus és dinamikus erőelemek mellett bőven tartalmaz nyújtó és lazító hatású gyakorlatokat is. És hogy mi sül ki ezekből? Fejlődik a hajlékonyság, az erő, az állóképesség, a kitartás, az egyensúlyérzék, a stabilitás, a türelem, a tudatosság, és hadd ne soroljam mi még, mert elfáradnak az ujjaim. Egy biztos, ha fontos számodra a tudatos lét és harmonikus mozgás, látogass el edzőtermünkbe, és vegyél részt body art edzéseinken! !

DeepWORK

Kíváncsi vagy mire képes a tested egymaga, ha megfelelő légzőgyakorlatokkal ötvözünk egy holisztikus funkcionális tréninget? Súlyok és eszközök nélkül atletikus, intenzív és relaxáló a deepwork óra. Különböző szakaszok során megjelenik az öt természeti elem: a föld, a fa, a tűz, a fém és a víz. Legegyszerűbben két szópárral lehet jellemezni ezt az óratípust: erősítés-nyújtás, relaxáció-feszültség.

Budapest jóga
GRESKI NÓRA - jóga

Stretching

Lehajolnál a leesett kulcsodért, de guggolás nélkül nem éred el? A beszűkült mozgástartomány tökéletes ellenszere ez a mozgásforma. Még ha az első mondat nem is igaz rád, de rendszeresen jársz edzeni -bármilyen sportot is űzöl-, akkor számodra is elengedhetetlen a nyújtás, amivel növelheted az edzéseid hatékonyságát és megelőzheted a sérelüséket. Na nehogymár egy leejtett kulcs miatt húzodjon meg a hajlítód… Ha számodra nem csak az edzés fontos, hanem a nyujtás is, erre tökéletes lehetőséget találsz VII. kerületi edzőtermünkben.

Pilates

Építs izmot, hogy ellenálhass a mindennapi nehézségeknek – mindezt túlzott izomtömeg építés nélkül. A gyakorlatok prezíc és koncentrált végrehajtása a Pilates óra során fejleszti az erőd és egyensúlyérzéked; ki ne szeretne szálkásabb, rugalmasabb és egészségesebb testben élni? Végezhető rehabilitáció részeként, hát- és gerincpanaszok, ízületi betegségek, illetve várandósság esetén is, de magasabb edzettségi szinten is tartogat kihívást, nem kell félni az izomláz hiányától!

Pilates Budapesten
HIIT high Intensity interval training

Healthy Back

„Húzd ki magad!” – mondta mindenki nagymamája, amikor gyerekek voltunk. Na de most ki szól ránk? Ha senki, pedig nem ártana, van egy jó hírünk! A Healthy Back óránkon különböző nyújtó, célzott erősítő és testtartást javító gyakorlatokat alkalmazunk, amivel elérhetjük a gerinc mobilitását és tartóizmainak fejlesztését. Kezdj el járni, hogy tudat alatt is mindig helyes legyen a testtartásod és búcsút mondhass a derékfájásnak is! Erre remek lehetőséget kínál belvárosi edzőtermünk!

Aqua Fitness

Teljesen tropán vannak az ízületeid, de az edzésről azért nem szeretnél lemondani? A víz, mint közeg kíméli őket, miközben az eszközöket is használó köredzés fokozza az izomzatodat és alakformál. Előmozdítja a nyirokkeringést, jótékony hatással van a vérkeringésre, fokozza a vesetevékenységet, erősíti az immunrendszert és nem utolsó sorban elősegíti az ízületek mozgékonyságát. Ha a medencébe ki- és bemászás azért még megy, hagyj fel a kifogásokkal és hozd ki magadból a legtöbbet! Látogass el edzőtermünk aquafitness órájára!

Aquafitness Budapesten
Gyermek úszásoktatás

Kids Swimming

Túl sokáig kukorékolnak a gyerekek alvás helyett? Hozza el őket aquafitness gyerek edzéseinkre hogy a víz egyaránt leszívja és feltöltse őket. Az iskolapadban üléssel töltött soha véget nem érő órák okozta mozgatószervi panaszok megelőzésére és enyhítésére is különösen javallott. A gyermekúszások kis létszámban történnek nálunk, így kellően differenciáltan tudunk foglalkozni velük, hogy a balatoni nyaralás karúszó és úszógumi nélkül is egy életbiztosítás legyen.