ZEN

Yoga

Oooooommm…Próbára tesznek az élet nehézségei? Egy szimpla hétfőt igazi megpróbáltatás priusz nélkül átvészelni? Elemi túlélő tippünk, hogy gyorsan kezdj el jógázni. A jóga biztosítja tested energiáinak szabad áramlását, segítségével felfedezheted mi mindenre vagy képes, és olcsóbb is, mint a terápia. Namasté.

Ariel Yoga

Igen, mind tudjuk, a jóga spiritualitása segít abban, hogy a földön járjunk. Mi azonban szeretjük fejére állítani a dolgokat, úgyhogy kapaszkodj fel a szalagra és próbáld ki a jógázás új dimenzióját!

Yoga Fusion

Aki azt hiszi, hogy csak akkor kemény, ha súlyzós edzésekre jár edzőterembe, még nem próbálta a Yoga Fusion óránkat. Ez a típus a dinamikus jóga alapjain nyugszik és olyan mozgásformákat fuzionál, mint az animal movement és a funkcionális tréning. Ha egy igazán változatos és szabadságérzetet nyújtó jógaórán szeretnél résztvenni, ami segít a mobilitásod, erőnléted és koordinációd fejlesztésében, gyere el és tapasztald meg az izomlázat másnap még a lábujjaidban is!

BodyART

Ötvöztük a jóga, gyógytorna, japán Do In és speciális légzés elemeit. Hogy mihez? Egy tökéletesen felépített bodyArt órához. A statikus és dinamikus erőelemek mellett bőven tartalmaz nyújtó és lazító hatású gyakorlatokat is. És hogy mi sül ki ezekből? Fejlődik a hajlékonyság, az erő, az állóképesség, a kitartás, az egyensúlyérzék, a stabilitás, a türelem, a tudatosság, és hadd ne soroljam mi még, mert elfáradnak az ujjaim. Egy biztos, ha fontos számodra a tudatos lét és harmonikus mozgás, látogass el erre az órára!

DeepWORK

Kíváncsi vagy mire képes a tested egymaga, ha megfelelő légzőgyakorlatokkal ötvözünk egy holisztikus funkcionális tréninget? Súlyok és eszközök nélkül atletikus, intenzív és relaxáló ez az óra. Különböző szakaszok során megjelenik az öt természeti elem: a föld, a fa, a tűz, a fém és a víz. Legegyszerűbben két szópárral lehet jellemezni ezt az óratípust: erősítés-nyújtás, relaxáció-feszültség.

Stretching

Lehajolnál a leesett kulcsodért, de guggolás nélkül nem éred el? A beszűkült mozgástartomány tökéletes ellenszere ez a mozgásforma. Még ha az első mondat nem is igaz rád, de rendszeresen jársz edzeni -bármilyen sportot is űzöl-, akkor számodra is elengedhetetlen a nyújtás, amivel növelheted az edzéseid hatékonyságát és megelőzheted a sérelüséket. Na nehogymár egy leejtett kulcs miatt húzodjon meg a hajlítód…

Pilates

Építs izmot, hogy ellenálhass a mindennapi nehézségeknek – mindezt túlzott izomtömeg építés nélkül. A gyakorlatok prezíc és koncentrált végrehajtása során a Pilates fejleszti az erőd és egyensúlyérzéked; ki ne szeretne szálkásabb, rugalmasabb és egészségesebb testben élni? Végezhető rehabilitáció részeként, hát- és gerincpanaszok, ízületi betegségek, illetve várandósság esetén is, de magasabb edzettségi szinten is tartogat kihívást, nem kell félni az izomláz hiányától!

Healthy Back

„Húzd ki magad!” – mondta mindenki nagymamája, amikor gyerekek voltunk. Na de most ki szól ránk? Ha senki, pedig nem ártana, van egy jó hírünk! A Healthy Back óránkon különböző nyújtó, célzott erősítő és testtartást javító gyakorlatokat alkalmazunk, amivel elérhetjük a gerinc mobilitását és tartóizmainak fejlesztését. Kezdj el járni, hogy tudat alatt is mindig helyes legyen a testtartásod és búcsút mondhass a derékfájásnak is!

Aqua Fitness

Teljesen tropán vannak az ízületeid, de az edzésről azért nem szeretnél lemondani? A víz, mint közeg kíméli őket, miközben az eszközöket is használó köredzés fokozza az izomzatodat és alakformál. Előmozdítja a nyirokkeringést, jótékony hatással van a vérkeringésre, fokozza a vesetevékenységet, erősíti az immunrendszert és nem utolsó sorban elősegíti az ízületek mozgékonyságát. Ha a medencébe ki- és bemászás azért még megy, hagyj fel a kifogásokkal és hozd ki magadból a legtöbbet!

Kids Swimming

Túl sokáig kukorékolnak a gyerekek alvás helyett? Hozza el őket gyermekúszásunkra, hogy a víz egyaránt leszívja és feltöltse őket. Az iskolapadban üléssel töltött soha véget nem érő órák okozta mozgatószervi panaszok megelőzésére és enyhítésére is különösen javallott. A gyermekúszások kis létszámban történnek nálunk, így kellően differenciáltan tudunk foglalkozni velük, hogy a balatoni nyaralás karúszó és úszógumi nélkül is egy életbiztosítás legyen.