FILOZÓFIÁNK

A Go Active a legjobb konditerem Budapesten mert mindenhez, és mindenkihez közel nyújt biztos hátteret egy kiegyensúlyozott, sportos, egészséges életformához. Dinamikus csoportos óráinkon, profi személyi edzéseinken, minden igényt kielégítő kondi termünkben, wellness részlegünkön és bárunkban minden rendelkezésre áll, legyen szó akár fogyásról, erősítésről, feszesítésről, vagy nap végi kikapcsolódásról. Edzőink kivételes szakértelemmel várják a sport szerelmeseit, illetve azokat, akik még csak most barátkoznak a tudatosabb életformával.

DE FIGYELMEZTETÜNK, EZ NEM OK ARRA, HOGY HOZZÁNK JÁRJ!

A Go Active ajtaján belépve egy olyan világba csöppensz, ami tetszeni fog. Ahol kihozod Magadból azt az egészséges, sportos, önmagával békében és elégedettségben élő embert, akire szívesen mosolyogsz vissza a tükörben.

Cross training Budapesten
Konditerem belváros
Trx edzés Budapesten
Katonai kiképzés edzés
Konditerem belváros
Cross training edzés
Jóga Budapesten
Belvárosi edzőterem
Privát személyi edzés Budapesten

DE ÚJRA FIGYELMEZTETÜNK, EZ A TÖBBSÉGNEK NEM VALÓ!

Bár a fentiek minden szava igaz, fel kell hogy vértezzünk a legfontosabb tudnivalókkal:

  • Nem jön össze a beach body három edzés alatt, de keményen rá fogsz kattanni a rendszeres testmozgásra, ami miatt soha többé nem lesz időd fölösleges dolgokra.
  • Nem fogsz két almától lefogyni, de rá fogsz szokni a tudatos étkezésre, ami szép lassan beszivárog a hétköznapjaidba. Ellenőrizni fogod a dzsúzod cukor tartalmát, kénytelen leszel elolvasni az apróbetűket is.
  • Kirobbanó formában leszel a rendszeres testmozgásnak köszönhetően, amivel a környezeted nehezen tart majd tempót.
  • Végtelenül büszke leszel magadra, amiért teszel magadért, ami nagyon nem fog tetszeni a morcos Marika néninek a harmadikról.
  • Rengeteg hasonló érdeklődésű emberrel találkozol majd, akik folyamatosan szélesítik a nézeteidet és motiválnak. Újabb és újabb céljaid lesznek, amiket iszonyúan nehéz lesz elérned, de többé nem éred be kevesebbel.
  • Végre egyszer be fogod tartani az új évi fogadalmadat és amikor ezt egy nagyobb társaságban bevallod, zsebre kell tenned néhány irigyen rosszalló pillantást.

Kérünk, a kockázatok ismeretében felelősen DÖNTS!

Go Active közösség

Instagram