KARRIER

KARRIER A GO ACTIVEBAN

2008-ban a párját ritkító Gozsdu Udvar megnyitotta a mindenféle földi igényt kielégítő, 2000 négyzetméteres fitness és wellness komlpexumát, azzal az azóta is töretlen küldetéssel, hogy az egészséges életmód megismertetésével megváltoztassa klubtagjai életét. Ez nem csupán egy medencés, súlydobáló játszótér. Ez az a szent hely, ahol hisszük, hogy helyes táplálkozással, rendszeres mozgással, a test és a szellem harmóniába kerülésével és a közösségi lét révén egy igazán tartalmas és minőségi időtöltést nyújtunk minden egyes vendégünknek, függetlenül a kortól, súlytól vagy a ruhamérettől. Mi nem egy fitness bérletet szeretnénk eladni, hanem egy arra érdemes életstílust megismertetni.

Ha Te is ilyen szenvedéllyel tekintesz a munkádra, ha szeretnél egy merőben nagy célért dolgozni, proaktív vagy, lelkes és tettrekész, a csapatunkban van a helyed!

POZÍCIÓK

01

RECEPCIÓS

Jöhet kopasz, garbós, fradista, nagydumás, problémás, csámpás, fehér lovon… Te elkötelezett mindenevő emberszerető vagy? Te vagy a béke és a kedvesség sportos nagykövete? Részedről a maxon pörgés, az egyszerre ezer felé figyelés, a pontos elszámolás, a kellemes természeted kamatoztatása a hétköznapi reakcióidban annyira alap, mint nekünk az, hogy anyagilag és morálisan is megbecsüljük a munkádat? Dolgozz nálunk, mi megtanítunk mindenre, amire csak szükséged lehet ahhoz, hogy hosszú távon a sikerünk részese légy!

02

MARKETING MESTER

Hiszed, hogy a vendégek elégedettsége egy színvonal, a hűségük pedig maga a védjegy? A kifogásokat nem találod, de az eredményeid zavarbaejtően hivalkódók? A kapcsolatteremtés és a pezsgés a szokásod? Míg azon vitázunk, hogy a pohár félig tele van, vagy félig üres, te már el is adtad? Ugyanez menne egy becsesebb életmódra sarkalló szolgáltatáskörrel is? Ne is habozz,

03

EDZŐ

Hiszel a burpee erejében, hogy az egyetlen súly, ami számít az a kettle bell, amivel guggolsz, vagy,hogy az egyetlen se vele – se nélküle kapcsolat az edzővel lehet?

Légy akár zsírgyilkos, izom pacsirta, funkcionális, retro, táncos, magas hőfokon égő vagy a zen megszállott nagykövete! Ha príma a zenéd és a személyiséged vagy olyan eszközt, mozgásformát mutatsz, amilyet még nem látott a világ, mindenképpen J.E.L.E.N.T.K.E.Z.Z. csoportos edző és személyi edző egyletünkbe!