Medence

 

Úszómedencénk kiváló lehetőséget biztosít a kényelmes, vagy akár a hosszú távú úszásra,edzésre is. Edzés, szaunázás vagy gőzfürdő után pedig egyenesen üdítő élmény megmártózni vizében.

Pezsgőfürdő

 

Vegye igénybe klubunk kikapcsolódást segítő szolgáltatását és lazuljon el a kellemes buborékok között. Teste hálás lesz ezért a kényeztetésért, különösen egy kimerítő edzés után.

Gőzfürdő

 

A gőz nagyszerű módja bőre megtisztításának és méregtelenítésének, ezen kívül serkenti a vérkeringést és stimulálja immunrendszerét. Lazítsa el testét-lelkét és élvezze az egészséges életmód minden előnyét!

Szaunáink

 

Alapos testmozgás után hátradőlhet és megpihenhet szaunánk különleges, száraz forróságában.

Wellness akár minden nap

 

A wellnesst építsük be a mindennapjainkba. Nem szükséges elutazni wellness szállodába, hogy a napi stresszt és fáradtságot kipihenjük, könnyedén elérhető a GoActive fitness terem Budapest szívében.

A mindennapi életünkbe be tudjuk építeni a szellemi és testi feltöltődést, és akár a wellness kúra része lehet egy kellemes masszázs is.

 Medencénk, jacuzzink, szaunáink és gőzfürdőnk, mind az ön kényelmét szolgálja. Aktív és passzív pihenésre egyaránt talál lehetőséget. 

Szolgáltatások / Tanfolyamok

Úszásoktatás: Art of Swimming

Aquafitness óra

Medencebérlés

 

Exklúzív helyszín például forgatásokra
céges sportrendezvényekre a város szívében.
Kapcsolat

Kozmetika

Tovább